Heb je passie voor je vak? Ben je altijd bezig jezelf te verbeteren en hecht je waarde aan een echt teamgevoel? Dan pas je helemaal binnen het team van Polman. Met 25 bevlogen collega’s werken we elke dag aan de mooiste projecten. Ook meewerken in ons team? Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct.

Ons kantoor gaat uitbreiden, zodat we plek krijgen voor misschien wel jou! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en ons team bestaat uit allemaal enthousiaste vakmannen. We houden er van om mooie dingen te maken. Van prachtige kempische huizen tot een hele fijne aanbouw. Wij maken graag onze klanten blij! Maar we zoeken versterking. We hebben er graag een vakkundige calculator en/of tekenaar bij. Kun je beide? Top! Richt jij je liever op één van de twee? Ook geen probleem! Kom gerust eens een bakje koffie doen om eens kennis met elkaar te maken. Welkom!

Solliciteren

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf! Ons team bestaat uit allemaal enthousiaste vakmannen. We houden er van om mooie dingen te maken. Van prachtige kempische huizen tot een hele fijne aanbouw. Wij maken graag onze klanten blij! Doe jij dat ook graag? Kom gerust eens een bakje koffie doen om eens kennis met elkaar te maken. Welkom!

Solliciteren

Heb je een andere vraag?
Bel Marien op 0488 48 4030 of mail