Heb je passie voor je vak? Ben je altijd bezig jezelf te verbeteren en hecht je waarde aan een echt teamgevoel? Dan pas je helemaal binnen het team van Polman. Met 25 bevlogen collega’s werken we elke dag aan de mooiste projecten. Ook meewerken in ons team? Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf! Ons team bestaat uit allemaal enthousiaste vakmannen. We houden er van om mooie dingen te maken. Van prachtige kempische huizen tot een hele fijne aanbouw. Wij maken graag onze klanten blij! Doe jij dat ook graag? Kom gerust eens een bakje koffie doen om eens kennis met elkaar te maken. Welkom!

Solliciteren

Ons kantoor gaat uitbreiden, zodat we plek krijgen voor misschien wel jou! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf! Ons team bestaat uit allemaal enthousiaste vakmannen. We houden er van om mooie dingen te maken. Van prachtige kempische huizen tot een hele fijne aanbouw. Wij maken graag onze klanten blij! Doe jij dat ook graag? En maak jij ook graag je collega’s blij door een goede werkvoorbereiding? En heb jij ervaring in dit vakgebied? Kom dan gerust eens een bakje koffie doen om eens kennis met elkaar te maken. Welkom!

Solliciteren

Heb je een andere vraag?
Bel Marien op 0488 48 4030 of mail