Over ons

 

Wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft dan bent u bij Aannemersbedrijf M. Polman aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze betrouwbare werkwijze en duurzame aanpak.

Geschiedenis
U herkent het misschien wel? Zodra de drang te groot wordt om iets te doen waar je goed in bent, moet je dat gaan doen. Om deze reden startte Marien Polman in 2005 als zelfstandig ondernemer. Vanaf dat moment was Aannemersbedrijf M. Polman een feit. Uiteraard werd dit destijds gezien als een enorme uitdaging. Tot op de dag van vandaag kijken wij nog steeds met diezelfde blik naar ieder project.

Bedrijfsontwikkeling
Door de toename van opdrachten moest er vanaf 2006 uitgebreid worden met vakkundig personeel. Inmiddels beschikken we over een gemotiveerd en enthousiast team, die graag de handen uit de mouwen willen steken! Om vakmanschap te kunnen leveren, stellen wij hoge eisen aan ons personeel. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit garanderen zoals u dat van ons gewend bent.

Vernieuwing
Als er iemand dol is op vernieuwing, dan zijn wij het wel. In 2013 zijn wij gestart met projectontwikkeling en bouwplannen, die volledig in eigen beheer ontwikkeld worden. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf, die alle facetten in de bouw sector beheerst en deskundig vakwerk levert. Tevens is Aannemersbedrijf M. Polman ook gecertificeerd als “Erkend Leerbedrijf”. Zo wordt er goed gezorgd voor nu, maar ook voor de toekomst. Sinds 1 januari 2019 is Dirk-Jan Polman, broer van Marien, als mede-eigenaar in het bedrijf gekomen. Zo staan we samen sterk.

Bedrijfsinformatie
U zou ons bedrijf kunnen omschrijven als deskundig, gemotiveerd en kwalitatief hoogstaand. Zo hebben wij al reeds vele bouwprojecten gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten. Maar ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies, bouw- en constructietekeningen. Kortom, uw persoonlijke bouwproject is bij ons van idee tot oplevering in goede en vertrouwde handen.

Wilt u meer informatie of gewoon eens persoonlijk kennismaken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Bel 0488-484030 of stuur ons een e-mail.