Samen voor het beste resultaat

Waar Marien Polman in 2005 alleen begon, is Bouwbedrijf Polman vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf met 35 collega’s. Een team vol enthousiastelingen, die keer op keer de meest prachtige woningen en projecten opleveren. Sinds 2019 is Dirk-Jan Polman, broer van Marien, mede-eigenaar. Daarvoor werkte hij al jaren binnen het bedrijf. Met z’n allen bouwen we graag samen. Met elkaar én in een bouwteam met de installateur, de architect en u.

Afspraak maken

Kempisch bouwen. Ons specialisme.

Samen bouwen. Dat is onze kracht.

Gespecialiseerd in Kempische woningen.

In 2011 leverden we onze eerste Kempische woning op. We waren meteen verkocht. De authentieke bouwstijl gaf zoveel karakter aan het huis. Daar móesten we meer van weten. Het was de start van onze specialisatie in Kempisch bouwen. Vele tripjes naar de Belgische Kempen en vele opleveringen later, mogen we ons met recht dé specialist op het gebied van de Kempische stijl noemen.

Ontvang onze brochure

Een hecht team.

Polman bestaat uit een hecht team van 35 collega’s. Als we u vertellen dat onze vrijdagmiddagborrel een gezellige vaste prik is, zegt dat waarschijnlijk genoeg. Op de bouwplaats is dat niet anders. We hebben een jong team, dat vol motivatie elke dag werkt aan prachtige woningen, landelijke schuren of eikenhouten veranda’s. Samen zetten we de schouders eronder, om bij oplevering trots het resultaat te bewonderen.

Werken bij M. Polman

Ontmoet het team van Polman.

Bouwen doe je niet alleen. Ieder draagt, letterlijk en figuurlijk, zijn steentje bij. Hieronder vind u dan ook onze teamfoto. Zo weet u wie er elke dag opnieuw bouwt aan uw project. Maak kennis met het team van Polman.

Dirk-Jan Polman
Eigenaar

dirk-jan@polmanbouwbedrijf.nl

Marien Polman
Eigenaar

marien@polmanbouwbedrijf.nl

Elbert van der Veer
Projectleider

elbert@polmanbouwbedrijf.nl

Arjen Bunt
Projectleider

arjen@polmanbouwbedrijf.nl

René Schaap
Projectleider

rene@polmanbouwbedrijf.nl

Renze van der Garde
Office manager

renze@polmanbouwbedrijf.nl

Marline Polman
Administratief- en creatief medewerkster

marline@polmanbouwbedrijf.nl

Matty Middelkoop
Administratief medewerkster

administratie@polmanbouwbedrijf.nl

Cor van de Pol
Werkplaatschef

cor@polmanbouwbedrijf.nl

Bonnie
Kantoorhond

Polman Zoekt een Calculator en een Projectleider!

Lees meer