‘We zijn zelf aan de klus!’

-

Eigenlijk….willen we u nu verder niet meer op de hoogte houden… Dat klinkt gek he!! Maar toch is het zo, want wij vinden het veel leuker als u het een keer in het echt komt bekijken hoe het inmiddels is geworden. We zijn namelijk nu in de afrondende fase. Wij vinden het supermooi geworden! We verwachten dat we ergens in medio mei 2022 een opening zullen gaan organiseren, dus hou onze sociale media pagina’s in de gaten als ook onze website zodat u van de partij kunt zijn om te zien hoe het is geworden!

Het begint nu echt ergens op te lijken!

De dakkapelletjes en de gevel zijn klaar. Ook de spreekkamers op de 1e verdieping zijn al volop in gebruik, net als het nieuwe kantoor. Maar die resultaten houden we nog even voor ons hoor. Het zou leuk zijn als u die straks in het echt kan komen bekijken. Nu gaan we verder met de afwerking en  de inrichting van de showroom beneden. En er is weer een nieuwe doorbraak bijgekomen…onze plannen zijn stiekem weer wat uitgebreidt…

Stapje verder (en hoger…)!

We zijn weer een stapje verder! We doen het een beetje tussen onze eigen werkzaamheden door, dus we zijn steeds weer erg blij met iedere nieuwe stap. Nu zijn we begonnen met de Kempische dakkapellen. Boven de entree komen schitterende dakkappellen, zodat de bezoekers een goed beeld krijgen van de realiteit. Je kan het zien en voelen. De gooten en daklijsten worden dan ook gelijk meegepakt. Zo proberen we aan de beleving te werken.

Even een kleine update hoor!

De eiken balustrade is geplaatst, zodat er tussen de 2 bovenverdiepingen een verbinding is ontstaan. Dat geeft gelijk al een ander beeld. In verband met de veiligheid, maar ook voor een mooie strakke look,  hebben we er voor gekozen om langs de rand een borstwering te zetten. Daar komt straks nog een mooie stalen leuning bovenop. Verder zie je dat de wandjes van de nieuwe ruimtes zijn geplaatst. Op de plaatsen waar nu nog een opening zit komen mooie zwarte, stalen puien. Op de foto hieronder zie je boven de vormen van het kantoor al mooi ontstaan. Bij de opening in de borstwering komt een schitterende eiken trap.

Onder de eiken balustrade komt een gemetselde wand in een mooie Kempische steen. Daar gaan we typische Kempische details in verwerken, zoals kozijnen, luiken, ankers etc. Zo krijgt een klant een goed beeld van de mogelijkheden. De 2 ruimtes die je op de foto hieronder op de eerste verdieping ziet worden spreekkamers.

Nieuwsgierig…?!

Was je ook nieuwsgierig geworden? We zijn namelijk voor ons zélf aan de klus geslagen! We zijn echt helemaal enthousiast en zijn nu nog druk met de voorbereidingen. Maar ja, wat gaan we eigenlijk doen? Zoals je misschien wel weet zit er aan ons huidige pand nog een ongeveer even zo groot deel. Daar zat eerst Groenendijk Bedrijfskleding en dat deel trekken we nu bij onszelf. In ons huidige pand zit op de 1e verdieping ons kantoor. Die gaan we allereerst doortrekken naar het nieuwe stuk, dus het kantoor zal dubbel zo groot gaan worden. In dat deel zullen we ons specifiek gaan richten op de aan- en verbouw. Dat was eerder een beetje een ondergeschoven kindje, maar gaat hierdoor beter onze aandacht krijgen. Ook zullen er op de 1e verdieping twee spreekkamers bij gaan komen. Het kantoor en de spreekkamers zullen middels een vide met elkaar verbonden worden.

Vervolgens zullen we ons gaan richten op de begane grond. Daar komt een supergave showroom speciaal voor Kempische Bouwmaterialen! Zoals u wellicht weet is dat onze specialisatie. Om de klant een echte beleving bij het product te geven kan er straks heerlijk door onze eigen showroom gewandeld worden. Wij kijken er enorm naar uit! Maar goed, nu eerst nog even druk met tekenen enzo. Middels deze blog gaan we je op de hoogte houden! Veel lees- en kijkplezier!

Hier zie je hoe de staat nu is. Er is al grofweg wat gesloopt zoals u kunt zien. Deze foto’s zijn vooral leuk als je straks gaat zien wat het eindresulaat gaat zijn. De verschillen zullen we maar zeggen.


Toekomstige showroom vanuit rechts bezien. De 1e verdieping die hier te zien is wordt het nieuwe kantoordeel.


Toekomstige showroom vanuit links bezien. Alle tussenwandjes zullen er nog uit gaan.


Toekomstige showroom vanaf 1e verdieping bezien. Het stuk waar je nu tegen aankijkt op de eerste verdieping zullen spreekkamers worden. En vanwaar de foto genomen is, is uiterste rand van nieuwe kantoor.


Nieuwe kantoorgedeelte op 1e verdieping bezien vanuit showroomzijde.


Nieuwe kantoordeel bezien vanuit zijde huidige kantoor. Dit stuk gaat er dus bijgetrokken worden.


Dit is het deel op de 1e verdieping waar 2 spreekkamers gaan komen.

Zoals je kunt zien hebben we nog wel het één en ander te doen, maar wij hebben er zin in!!

 

 

Meer weten?
Bel Marien op 0488 48 4030 of mail

Polman Zoekt een Calculator en een Projectleider!

Lees meer