β€˜β€˜Het is een lust om met enthousiaste bewoners samen een kempische droom te scheppen.’’

-

Vragen over de kosten van een Kempische woning – en ook over andere woningen – krijgen wij vaak. Logisch, want niemands portemonnee is oneindig groot. Het is altijd moeilijk om op deze vraag een duidelijk antwoord te geven. De kosten van een Kempische woning hangen namelijk sterk af van de grootte van de woning, de detaillering in het ontwerp en het afwerkingsniveau. Toch willen we proberen u een grove richtlijn mee te geven, waar u aan moet denken bij de bouw van een Kempische woning.

Grootte van de woning.

Om u een richtlijn te kunnen geven van de kosten van een Kempische woning, kijken we naar de prijs per kubieke meter. Grofweg kunnen we zeggen: hoe groter de woning, hoe goedkoper de prijs per kuub. Op basis van onze ervaring kunnen wij u een realistische indicatie geven van de gewenste woning. Het hangt daarbij sterk af van uw wensen in de bouw en de grootte van uw woning, wat de daadwerkelijke prijs zal zijn.

Kosten van gebouwde Kempische woningen.

Een andere methode die wij vaak gebruiken om mensen deze vraag te kunnen beantwoorden, is het tonen van gerealiseerde projecten. Omdat wij al vele Kempische woningen hebben opgeleverd, kunnen we de kosten hiervan goed vergelijken. Tijdens een eerste afspraak kunt u uw wensen met ons delen. Op basis daarvan, kijken wij naar vergelijkbare woningen, waarvan we direct de werkelijke prijs met u kunnen delen. Zo heeft u snel een grove indicatie wat uw Kempische woning gaat kosten.

 

 

Terug naar veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag?
Bel Marien op 0488 48 4030 of mail

Polman Zoekt een Calculator en een Projectleider!

Lees meer