Veel mensen vragen zich af hoe Kempisch bouwen in zijn werk gaat. Kempisch bouwen is echter niet heel verschillend van andere bouwprojecten. Het zijn de details en de afwerking die de Kempische stijl tot een unieke stijl maken. Graag leggen we u uit hoe we bij M. Polman al onze bouwprojecten aanvliegen. Dus ook onze Kempische woningen.

Het plan

Alles begint bij uw wensen. Kempisch bouwen gaat om de details. Daarom is het belangrijk dat u goed voor ogen heeft wat u precies aanspreekt in deze stijl. Op basis van uw wensen kan de architect aan de slag om uw wensen te vertalen. Omdat de Kempische bouwstijl zijn eigen karakteristieke kenmerken heeft, raden wij u aan te werken met een architect gespecialiseerd in de Kempische bouwstijl.

Kempisch bouwen in een bouwteam.

Bij M. Polman bouwen we graag in een bouwteam. Zo’n team bestaat uit de opdrachtgever (u), aannemer (wij), architect en uitvoerende partijen, zoals installateurs. Bij het werken in een bouwteam, ga je het project samen aan. We bouwen dan ook niet vóór, maar mét u. Als aannemer begeleiden we compleet in het proces. Van de aanvraag van vergunningen, tot het tekenwerk en de daadwerkelijke bouw. Transparantie is daarbij het sleutelwoord. Bent u benieuwd hoe dat is voor uw bouwproject? We leggen het u graag uit. Kom eens langs voor een kennismaking.

Terug naar veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag?
Bel Marien op 0488 48 4030 of mail

Polman Zoekt een Calculator en een Projectleider!

Lees meer