Modern bouwen: kunstzinnig bouwen met strakke lijnen.

De moderne bouwstijl is er een van strakke lijnen. De term modern is altijd wat verwarrend, want hoewel de term doet vermoeden dat het draait om het nu, is de moderne bouwstijl al jaren oud. Door de jaren heen toont de moderne stijl altijd één gezicht: een strakke, minimalistische en haast kunstzinnige uitstraling.

Bouwen onder architectuur.

De kunstzinnige insteek van deze stijl zorgt voor veel vrijheid voor de architect. De moderne bouwstijl vraagt om bijzondere vormen, hoekjes en een strakke inrichting. Daarbij speelt ook moderne techniek vaak nog een rol. Dit type woning is vaak uitgerust met de nieuwste technieken en systemen. Hoewel materiaalgebruik vaak niet natuurlijk is, zorgt de techniek ervoor dat deze huizen meestal zeer duurzaam gebouwd zijn.

Kleurgebruik in de moderne bouwstijl.

Een veel geziene kleurencombinatie bij het modern bouwen is zwart wit. Deze rustige en basic uitstraling vormt een blank canvas waarin meubelstukken en kunstwerken de show kunnen stelen. Rust door eenvoud. Maar ook juist felle, uitgesproken kleuren zie je veel terug in de moderne bouw. Alles hangt af van de keuzes die u met de architect maakt.

 

 

 

Meer weten over modern bouwen?
Bel Marien op 0488 48 4030 of mail

Polman Zoekt een Calculator en een Projectleider!

Lees meer