Klassiek bouwen: tijdloze bouw met traditionele elementen.

Zoals de uitdrukking zegt: geschiedenis herhaalt zich. De klassieke bouwstijl geeft handen aan voeten aan deze uitdrukking door het gebruik van elementen uit vervlogen tijden. Door de geliefde elementen van vroeger toe te voegen aan woningen van nu, is het alsof huizen er al jaren staan.

Traditionele details.

De klassieke stijl gebruikt in huizen van nu, details van vroeger. Denk daarbij aan mooie zuilen, prachtig gevelwerk boven de ramen, of elegante houten dakgoten die een omlijsting van het huis vormen. Het mooie van al deze traditionele elementen is: al zijn ze jaren geleden bedacht, ze blijven op de één of andere manier altijd tijdloos.

Voor elke woning.

Bij een woning in klassieke stijl denkt men snel aan een villa. De statige uitstraling van de klassieke gevel past bij uitstek bij een huis van dit formaat. Maar ook bij andere woonvormen is een klassieke stijl toe te passen. Het gaat om de klassieke elementen die je toevoegt. De details maken het plaatje. We kiezen graag samen met u, wat we in uw project kunnen toepassen.

Meer weten over klassiek bouwen?
Bel Marien op 0488 48 4030 of mail

Polman Zoekt een Calculator en een Projectleider!

Lees meer