Projectontwikkeling

 

 

Wat houdt projectontwikkeling precies in?

Bij projectontwikkeling creëert de aannemer, in dit geval Aannemersbedrijf M. Polman, zelf een bouwproject. De bedoeling hiervan is om toekomstige bewoner(s) in zijn of haar behoeften te voorzien. Zo hoeft u zich geen enkele zorgen te maken, al het werk en alle verantwoording ligt bij de projectontwikkelaar.

Hoe werkt het?

De projectontwikkelaar koopt of huurt grond om een object te kunnen realiseren. Hierna begint het ontwerp en starten de bouwwerkzaamheden. Op deze manier heeft de aannemer alle lijnen zelf in de hand, waardoor er kwalitatief niet bezuinigd hoeft te worden op materialen of andere kostenposten.

Voordelen

Een project van een projectontwikkelaar biedt diverse voordelen. U als klant plukt hier de vruchten van! Zo ondervindt u geen zorgen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het project. Wij zorgen ervoor dat de communicatie kort en helder verloopt, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

 

– 5 Appartementen te Rhenen

Aan de Heerenstraat, de doorgaande weg van Rhenen, zijn 5 appartementen gerealiseerd. Deze zijn reeds allemaal verkocht!

 

– Kavels Achterberg

In het buitengebied van Achterberg is een plan met 3 kavels ontwikkeld. Inmiddels zijn de kavels verkocht. Benieuwd hoe de bouw verloopt? Hou onze nieuwspagina in de gaten.

 

– Residence Maanderweg in Ede

Residence Maanderweg is een appartementencomplex in het centrum van Ede, welke onderdak biedt aan maar liefst 13 appartementen en 1 kantoor / winkelruimte. Ben je benieuwd hoe dat is geworden? Neem dan eens een kijkje op de projectpagina.

 

– Plan Putterhof

Aan de Nachtegaallaan in Dodewaard is het kleinschalige Plan Putterhof ontwikkeld.
Op de drie mooie bouwkavels biedt de grondeigenaar in samenwerking met o.a. Aannemersbedrijf M. Polman nu een compleet bouwplan aan in Kempische stijl. Een stijlvol ontwerp wat garant staat voor een sfeervol hofje met prachtige woningen op mooie kavels. Bouwnummer 3 bijvoorbeeld betreft een kavel van maar liefst ca. 525 m².

De woningen hebben een sfeervolle uitstraling met o.a. verschillende goothoogtes, leuke dakkappellen, roedeverdeling in de ramen, hardstenen raamdorpels, keramische dakpannen.
Uiteraard is het mogelijk om de woningen naar uw wensen aan te passen en/of te veranderen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Projectontwikkeling. Dat bewijst innovatie!