Landelijke bouwstijl

 

paginaheader

Proef de sfeer van landelijk wonen! Denkt u eens in: een heerlijk huis midden in de natuur, opgenomen in de landelijke omgeving. De uitwerking van het recept voor de Landelijke bouwstijl. Veel mensen dromen ervan. Aannemersbedrijf M. Polman ‘bakt’ het en zorgt tevens voor het toefje slagroom. De onderscheidende puntjes op de i. Vakmanschap.

Landelijke ingrediënten

Uiteraard hebben we ook ingrediënten nodig om het tot dat specifieke landelijke geheel te maken. Allereerst hebben we een rustig stekje nodig; een plekje voor u zelf in de natuur. Vanuit dat stukje natuur worden de verdere bouwwensen gerealiseerd. Binnen deze Landelijke bouwstijl is een grote diversiteit aan ontwerpen mogelijk. Van een Oud Hollandse stulpboerderij tot en Engelse cottage. Vroeger zagen we typische streekwoningen. Inmiddels mogen de diverse typen landwoningen gecombineerd uitgevoerd worden. Toch zijn er verschillende gemeenschappelijk kenmerken die het tot één stijl maken. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zodat het geheel ook daadwerkelijk kan samenvloeien met de landelijke omgeving. Dit biedt tevens gelijk een warme en vriendelijke uitstraling. U kunt daarbij denken aan kappen die met natuurlijke materialen bedekt zijn, zoals met riet of keramische pannen. Verder zien we hierbij vaak dat er authentieke details toegepast worden, zoals het beslag. Kortom, natuur en bouwkundige vakmanschap. Dè benodigde ingrediënten.

Smaakvol genieten

Hebt u ideeën? Of wilt u advies? Wij helpen u graag, zodat ook ú kan genieten van zo’n heerlijke plek. Maak vrijblijvend kennis met ons. We hebben ruime ervaring in het realiseren van landelijke projecten. Of het nu aan water is of midden in de bossen. Wij weten er raad mee. Bel 0488-484030.

Wilt u onze landelijke projecten zien? Kijk dan bij ‘realisaties’.