Kempische bouwstijl

 

Impressie kempisch 1

 

De Kempische bouwstijl is een nieuw genre in de hedendaagse architectuur. Vernieuwing, daar houden wij wel van! Uitdaging. Diverse projecten hebben we reeds in deze bouwstijl gerealiseerd. We omschrijven het als een nieuwe genre, de uitstraling straalt echter veel authenticiteit uit. De tijden van weleer. Dè trend op het gebied van onze leefwijze.

Kempische karaktertrekken

Ook onze woonhuizen doen mee. De Kempische bouwstijl voorziet in een behoefte. Deze stijl kenmerkt zich namelijk door de authentieke bouwwijze die gehanteerd wordt. Zowel in de materialen als in de bouwwijze. We noemen u enkele karakteristieke kenmerken: gebruikte stenen, ontbrekende overstekken, met leien bedekte zijwangen van de dakkapellen, de combinatie van houten en stalen kozijnen. U begrijpt, het is hierbij van belang om de juiste materialen te gebruiken om dè Kempische sfeer te kunnen creëren. Onze uitdaging om die sfeer steeds weer te bereiken! En wat dacht u van duurzaamheid? Door de recycling van diverse materialen, dragen we daar letterlijk en figuurlijk een steentje aan bij aan ons milieu. In ons geval een letterlijk steentje.

Natuurlijke oorsprong

Veel mensen zijn er inmiddels van gecharmeerd. Wist u dat het overgewaaid is uit de Kempische streken van België? Vandaar ook de naam. De Kempen staat bekend om de mooie, rustgevende natuur die daar vooral gevuld wordt met heide en eikenbossen. Zachte, natuurlijke tinten. De huizen binnen deze bouwstijl vloeien daar prachtig mee samen.

Is uw interesse gewekt? Bij Aannemersbedrijf M. Polman weten ze er raad mee! Vraag vrijblijvend om een offerte. Of wilt u gewoon informatie over dit onderwerp? Bel ons gerust: 04488-484030

Wilt u meer inspiratie op dit gebied?

Bekijk onze Kempische projecten