Bouwen

 

Kwaliteit en vakmanschap zijn onze uitgangspunten

Vakkundigheid en kwaliteit staan bij Aannemersbedrijf M. Polman hoog in het vaandel. Door de jaren heen zijn ons diverse bouwprojecten toevertrouwd, waardoor wij veel ervaring hebben opgedaan. Deze ervaring weten wij uitstekend toe te passen in nieuwe bouwprojecten.

Onze kracht ligt bij systeembouw en maatwerk. Op deze manier kunnen wij uw wensen optimaal integreren in het betreffende bouwproject. Alles gebeurd uiteraard in nauw overleg en met overeenstemming van de opdrachtgever.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, de gezamenlijke wens is om een bouwproject, zo goed mogelijk te laten verlopen. Indien gewenst ontvangt u van ons deskundig advies, om alles in de goede banen te laten verlopen.

 

Onze specialiteiten
Zoals elk bedrijf, heeft ook Aannemersbedrijf M. Polman zijn eigen specialiteiten. Wij stellen ze graag aan u voor.

 

  • Kempische bouwstijl
    Dit betreft een authentieke bouwwijze, waarbij op de traditionele wijze gebouwd wordt. Karakteristiek aan deze huizen zijn de gebruikte stenen, de ontbrekende overstekken, de zijwangen van de dakkappellen gedekt met leien, de combinatie van stalen en houten kozijnen, enzovoort. Overgewaaid uit de Kempische streken in België. Hierbij is van belang dat de juiste materialen gebruikt worden om de kempische sfeer te creëren. Bij Aannemersbedrijf M. Polman B.V. weten ze er van!
  • Bouwen zoals vroeger
    Verder heeft Aannemersbedrijf M. Polman B.V. zich door de jaren heen gespecialiseerd in het bouwen van vroeger, de authentieke houtbouw. Wat dacht u van een mooie schuur, hooiberg, carport of paardenbox met de romantische en robuuste uitstraling van vroeger? Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van deze bouwmethode omdat het tijdloos blijft maar ook weer aansluit bij het moderne van nu. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen, zoals: eiken spanten, gebakken stenen en dakpannen. Deze materialen worden op de traditionele wijze verwerkt. Zo worden de pen- en gat verbindingen met toogpennen uitgevoerd.

 

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte of bel 0488-484030.